Piškotový korpus světlý, žloutkový krém, malinový džem, velké množství malin v želatině.
Piškotový korpus světlý, šlehačka živočišná s malinovou příchutí, sněhové pusinky, čerstvé maliny.
Brownies je moučník, pocházející ze Spojených států. Třené těsto s přídavkem mouky a holandského kakaa, belgické čokolády a másla. Moučník je uprostřed vláčný, na povrchu lehce křupavý a plný čokolády, Dort je ozdobený živočišnou šlehačkou.
Kourpus z perníkových drobečků a másla, lahodný panna cottový, tvarohový krém citronový.
Sacherův dort neboli Sacher je originální druh čokoládového dortu s meruňkovou marmeládou a čokoládovou polevou. Tuto směs vytvořil v roce 1832 tehdy šestnáctiletý Franz Sacher na dvoře knížete Metternicha. Dort je připraven z čokoládového piškotu, meruňkového džemu a lahodné čokoládové polevy z belgické čokolády.
Dort Izidor se skládá ze čtyř vrstev. Jenotlivé vrstvy čokoládového piškotu jsou střídavé prokládány náplní z vlašských ořechů a krému z hořké belgické čokolády. Poslední, horní vrstva je posypaná sekanými ořechy.
Red Velvet Cake neboli “Červený samet” je nejoblíbenějším americkým dortem už od dvacátých let minulého století, kdy byl podáván poprvé v newyorském hotelu Waldorf Astoria. Krémem z Mascarpone (čerstvý sýr z tučné smetany) a živočišné smetany je po vrstvách potřen vláčný tmavě červený korpus.
Čokoládový piškot, francouzský krém (ganáž) z tmavé i bílé belgické čokolády a živočišné šlehačky. Dort je ozdobený lanýži (tmavá ganáž), obalený v kakau a v drcených vlašských oříšcích.
Měkoučký kakaový piškot, nadýchaná živočišná šlehačka, višně a čokoládová dekorace. Chuťově velmi vyvážená a lety prověřená kombinace.